Om Ti På Topp

De fleste av oss ønsker litt ekstra motivasjon til å være aktive. Ti på Topp hjelper deg, familien og kollegene.

Ti på Topp er et godt tilrettelagt turtilbud for barn, voksne og eldre hvor vi tar for oss 10 ulike toppturer hvert år i Bodøområdet.

Ti på Topp er en aktivitetsportal med funksjoner som gjør det ekstra kjekt å gå tur. 
Sesongen starter 1. mai og varer fram til 30. september.

Hvem kan delta?
Alle kan delta i Ti på Topp.

Hvordan melde seg på?
Du kan melde deg på via fanen "Påmelding" øverst på denne nettsiden. Det er også mulig å gjøre det samme via appen Ti På Topp. Ved påmelding velger du om du ønsker å delta i bedriftsklassen, venne-og familieklassen eller individuell klasse. 

Delta med din bedrift (bedriftsklasse)
Ti på Topp er et enkelt, morsomt og sosialt HMS tiltak på din arbeidsplass. Å gjennomføre Ti på Topp  med kolleger gir økt overskudd, samhold og trivsel blant ansatte. Alle bedrifter kan delta og man kan lage interne konkurranser, eller sammenligne seg med andre bedrifter.

Delta med din familie og venner (venne og familieklasse)
Ønsker du å ha med deg venner og familie på et turlag velger du å delta i familie og venneklassen. Hvert lag består av 3-8 deltagere. Del gjerne utfordringen med øvrig familie, vennegjeng og naboer. Hvem klarer alle turene i løpet av sesongen?

Delta alene (individuell klasse)
Dersom du ønsker å gjennomføre Ti på Topp alene velger du påmelding i individuell klasse. Alle deltagere som er meldt på i en av lagsklassene er også automatisk med i individuell klasse. 

Hvordan registrere turer og sender inn bilder?
Du kan enten registrere turer her på denne nettsiden via "Min side", eller ved hjelp av appen Ti På Topp (Apple Appstore eller Google Play).  På "Min side" kan du registrere turer og laste opp bilder.
 Husk at du må registrere turkoden som ligger i postkassen på toppene hvis du bruker denne muligheten. 

Bruker du appen, skal du bare trykke innsjekksknappen som blir grønn når du er innenfor en gitt radius på turmålet, så er turen registrert. NB! Husk å starte appen og velge/åpne turmålet mens du befinner deg i et område med god dekning før du beveger deg mot turmålet. På denne måten får appen lastet ned posisjon og opppdateringer for målet. Det er da mulig å sjekke inn om det skulle være dårlig mobildekning der. Husk å åpne appen igjen når du kommer innenfor god mobildekning igjen slik at appen får lastet opp registreringen din.

Hva koster det?
Deltagelse koster kr 199,- per person og kr 125,- for barn under 15 år. 

Vi har egne bedriftsavtaler for bedrifter som sponser deltakelse for sine ansatte.

Premiering?
- Alle som går 7 ulike turer eller mer får premie.
- Barn mellom 0-15 år som går 5 ulike turer får premie.

I tillegg trekkes det flotte premier blant alle som oppfyller kriteriene ovenfor. I tillegg premierer vi de beste bildene både på Instagram og opplasting via min side, samt ikke minst den sprekeste bedriften og familien!


Ti på Topp legges til rette av Bedriftsidretten og Bodø & Omegn Turistforening, men er åpent for alle.
Vi er frivillig organisasjon og en del av norsk idrett.

Tilbake til hovedside